TE Core - Hur ändrar jag på en bokning i bokningslistan?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Ändra bokning från bokningslistan

Bokningslistan är ett av de många verktyg som finns i TimeEdits schemaläggning.

I bokningslistan kan vi söka fram och ändra bokningar. Vi skall i denna artikel visa hur du går tillväga när du söker fram en bokning i bokningslistan och sedan ändrar på den.

Steg 1
Dela din kalender i två. Detta gör du genom att klicka längst upp i vänstra hörnet på ikonen med de tre vågräta strecken och sedan välja alternativet "Dela på höjden" eller "Dela på bredden".  Vår kalender visas nu i två fönster.

Steg 2
Ta fram en bokningslista. Detta görs genom att återigen klicka på ikonen med de tre vågräta strecken i något av kalenderfönstren och sedan välja bokninglista.

Steg 3
Ett av våra kalenderfönster förvandlas nu till en bokningslista. Vi skall nu markera den bokning vi vill ändra. Klickar vi på vår bokning i bokningslistan så visas den i kalenderfönstret till höger.

Notis: Vi kan använda sökrutan längst upp för att hitta den bokning vi vill ändra på.

Steg 4
Vi kan nu i kalenderfönstret högerklicka på vår bokning och välja omboka objekt. Detta ger oss nu tillgång till valdalistan och vi kan nu utföra de ändringar vi vill göra. När vi utförd de ändringar vi skall göra så klickar vi på knappen "SPARA BOKNING"