Hur skapar jag en objektvy i kalendern?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Hur skapar jag en objektvy i kalendern?

I TE Core kan du enkelt skapa en kalender och välja enskilda objekt och lägga dessa som kolumner, följ dessa steg:

Steg 1

Högerklicka på rubrikraden i kalendern och välj ”lägg till rubrik” och välj "Objekt"

Steg 2
Sök fram de objekt du vill ha i kolumner i objektlistan och dra dem upp till den nya tomma rubrikraden, börja med det objekt du vill skall ligga längst till vänster.

Notis: Vill du ha samtliga objekt av en typ i egna kolumner kan du istället dra typnamnet i valdalistan upp till den nya rubrikraden.

Notis: Göm inte att spara vyn när du är färdig.