TE Core - Skapa en kalender med enskilda objekt i egna kolumner

I TE Core kan du enkelt skapa en kalender och välja enskilda objekt och lägga dessa som kolumner, följ dessa steg:

• Högerklicka på rubrikraden i kalendern och välj ”lägg till rubrik” och välj "Objekt"

• Sök fram de objekt du vill ha i kolumner i objektlistan och dra dem upp till den nya tomma rubrikraden, börja med det objekt du vill skall ligga längst till vänster.

• Vill du ha samtliga objekt av en typ i egna kolumner kan du istället dra typnamnet i valdalistan upp till den nya rubrikraden.

• Göm inte att spara vyn när du är färdig.