TE Viewer - Prenumerera på ett schema

Du kan prenumerera på scheman för att visa dem i din telefon eller i en annan kalender, t ex Outlook eller Google Calendar.

När du visar ett schema klickar du på kalenderikonen (Prenumerera) upp i högra hörnet på sidan.

Du kan sedan välja om du vill prenumerera rullande 2 veckor framåt, rullande 4 veckor framåt eller på hela det datumintervall som sidan visar.

Observera att om du väljer att använda det datumintervall som sidan visar så följer din prenumeration sidans datuminställningar. Sidan kan visa ett fast datumintervall, t ex en termin eller ett rullande intervall, t ex 3 månader framåt.