Integration med TimeEdit via API.

TimeEdit har ett SOAP API som ger möjlighet för externa system att integrera med TimeEdit. Det finns idag hundratals integrationer till TimeEdit som är skapade av våra kunder och partners, allt från lärplattformar till ventilationssystem.

För att få skapa en integration till TimeEdit krävs en utbildning i TimeEdit API. Utbildningen går igenom API:ets olika funktioner, men framförallt fokuserar den på TimeEdit och hur man gör för att få ut den information som är relevant för olika typer av integrationer.

Vill du veta mer om kursinnehållet eller anmäla dig till en kurs så hittar du mer information på Timeedit.com/timeedit-api