Hur får man fram bokningslistan i kalender?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Hur får man fram bokningslistan i kalender

För att visa bokningslistan kan du använda snabbkommandon:

• Tryck SHIFT+CTRL+B (eller SHIFT+CMD+B i MacOS) för att visa bokningslistan bredvid kalendern
  • Tryck SHIFT+CTRL+ALT+B (eller SHIFT+CMD+ALT+B i MacOS) för att visa bokningslistan under kalendern

Du kan också göra så här:

Steg 1
Klicka i övre vänstra hörnet av kalendern och välj "Dela på bredden" eller "Dela på höjden" i menyn.
Nu visas två kalendrar bredvid eller ovanför varandra. Nu skall vi ändra en av kalendrarna så att den visar en bokningslista.

Steg 2
Klicka igen i  det övre vänstra hörnet i någon av de två kalendrarna och välj "Bokningslista" i menyn.

Nu kan du spara din arbetsyta som en vy så att du enkelt kan återanvända den.