TE Core - Visa bokningslistan i klienten

För att visa bokningslistan kan du använda snabbkommandon:

• Tryck SHIFT+CTRL+B (eller SHIFT+CMD+B i MacOS) för att visa bokningslistan bredvid kalendern
  • Tryck SHIFT+CTRL+ALT+B (eller SHIFT+CMD+ALT+B i MacOS) för att visa bokningslistan under kalendern

Du kan också göra så här:

1. Klicka i övre vänstra hörnet av kalendern och välj "Dela på bredden" eller "Dela på höjden" i menyn.
    Nu visas två kalendrar bredvid eller ovanför varandra. Nu skall vi ändra en av kalendrarna så att den visar en bokningslista.

2. Klicka igen i övre vänstra hörnet i någon av de två kalendrarna och välj "Bokningslista" i menyn.

Nu kan du spara din arbetsyta som en vy så att du enkelt kan återanvända den. Mer inforamtion om vyer hittar du här: Spara din arbetsyta som en vy