Hur navigerar jag mellan datum i kalenderfönstret?

Du behöver kunna navigera mellan olika datum när du jobbar med ett schema. För små steg använder du piltangenterna som du ser i nedre högra hörnet av kalendern.För större hopp mellan olika datum behöver du lite olika datumsyntaxer

Steg 1 - Via förstoringsglaset

Klicka på förstoringsglaset och du får upp följande

Steg 2

Klicka på ? och du får upp ett antal användbara datumalternativ

Steg 1 - Via kalenderikonen

"Gå till idag" - knappen tar dig till dagens datum.

Årtal - Längst upp i rutan kan du välja vilket årtal du vill hoppa till.

Pilarna till höger och vänster längst upp i rutan. - Här bläddrar du mellan månader.