Hur låser jag ett objekt i Valdalistan?

Man kan låsa ett objekt i Valdalistan genom att använda sig av hänglåsikonen som finns synlig till höger om ditt objekt i Valdalistan. Genom att låsa gör du det möjligt att rensa Valdalistan och samtidigt behålla ett objekt.

Detta är användbart när man schemalägger ett objekt upprepade gånger.

Steg 1

Du väljer det objekt du vill att din bokning skall innehålla, sedan klickar du på hänglåset.

Steg 2

Du klickar på hänglåset för att låsa/låsa upp. Vill du låsa flera objekt så upprepar du proceduren för aktuella objekt och kan då få en uppsättning enligt nedan.

Steg 3

När du lagt till ytterligare objekt för att gör bokningen fullständig – lagt bokningen på schemat om du nu trycker på krysset kryss.png  för att rensa Valdalistan.

Du har då kvar dina låsta objekt och kan komplettera med nytt/nya objekt för den fortsatta schemaläggningen