TE Core - Hur du låser ett objekt i valdalistan

Detta är användbart när man schemalägger ett objekt upprepade gånger.

Exempel

• Jag ska lägga schema enbart för en klass – så låser du aktuell klass
  • Är det samma lärare inblandad - så låser du även aktuell lärare.
  • Är det samma sal inblandad – så låser du även aktuell sal
  • osv.

Du klickar på hänglåset för att låsa/låsa upp. Vill du låsa flera objekt så upprepar du proceduren för aktuella objekt och kan då få en uppsättning enligt nedan.

När du lagt till ytterligare objekt för att gör bokningen fullständig – lagt bokningen på schemat om du nu trycker på krysset kryss.png  för att rensa valdalistan. Du har då kvar dina låsta objekt och kan komplettera med nytt/nya objekt för den fortsatta schemaläggningen