Administration som en tjänst

Administration som en tjänst innebär att vi hjälper er med hantering av användare, web, databas, statistik och support.

I tjänsten ingår:

• Full support. Alla era användare kan kontakta oss direkt, både via telefon, mail eller i supportsystemet.

• Administration av webben. Konfiguration, uppsnyggning och löpande underhåll.

• Användarhantering. Vi lägger upp nya användarkonton, ändrar på befintliga användare och justerar rättigheter.

• Rapportservice från TE statistik. Vi tar ut beläggningsrapporter, lokalutnyttjande, lärarbeläggning etc.

• Hantering av grunddata. Manuell inmatning och import av objekt, gallring och underhåll.

• Workshop. En gång om året håller vi workshop tillsammans och går igenom hur vi kan arbeta bättre i TE. Vad som kan förändras och hur vi kan göra det.

Vill du veta mer kan du se ett webbinar här

För mer information eller offert, kontakta Stefan Lövgren på stefan.lovgren@timeedit.com eller +46 70-395 82 57