Hur tar jag fram historik för en bokning?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Bokningshistorik
Det kan vara användbart att ta fram historiken bakom en bokning, dels för att se vem som har skapat den men också för att se eventuella ändringar som har gjorts på schemaposten.

Ta fram historik

Steg 1

Historik på en bokning får du fram genom att högerklicka på bokningen och välja "Visa info".

Steg 2

Nu öppnas en meny som kallas sidomenyn. Där kan du nu se all info som finns tillgänglig för din bokning.