TE Core - Boka flera objekt av samma typ på samma bokning

I TimeEdit kan du boka flera objekt på en och samma bokning. Du kan t ex boka flera lokaler eller flera lärare på samma bokning.

Hur många objekt av en viss typ som du kan boka på en och samma bokning styrs av TimeEdits bokningsregler. Om du följer instruktionerna nedan men trots det inte kan boka flera objekt på samma bokning kan det vara så att bokningsreglerna i just din TimeEdit inte tillåter detta, kontakta då din systemadministratör som med hjälp av TimeEdit AB kanske kan ändra på detta.

Det finns flera olika sätt att boka flera objekt av samma typ på en bokning:

1. Dra och släpp objekt från objektlistan till valdalistan.

När du drar det andra objektet av samma typ så kan du välja om du vill ersätta det objekt som du redan har lagt till på bokningen eller om du vill lägga till det.

2. Tryck ner CTRL-tangenten (CMD-tangenten om du kör MacOS) när du klickar på ett objekt i objektlistan.

När du klickar på ett objekt i objektlistan så ersätts det objekt av samma typ som redan finns i valdalistan. Håll CTRL-knappen (CMD-knappen om du kör MacOS)nedtryckt när du klickar så läggs istället objektet till i valdalistan.