TE Viewer - Hur ofta uppdateras en kalenderprenumeration?

När du prenumererar på ett schema i TimeEdit används det s.k. iCal-formatet. Detta format bestämmer inte hur ofta schemat uppdateras. Det är istället den enhet (t ex din telefon) eller applikation (t ex Outlook) som tar emot prenumerationen som bestämmer detta.

Vissa applikationer och enheter tillåter att du ställer in hur ofta prenumerationen uppdateras medan andra använder ett fast intervall.  Läs dokumentationen för din enhet eller applikation för att ta reda på hur den hanterar prenumerationer.