Välkommen till TimeEdits hjälpcenter

Välkommen till TimeEdits hjälpcenter. Här hittar du vår kunskapsbank och du kan också ställa frågor till vår support och följa upp supportärenden

Några vanliga frågor och svar:

Kan jag använda ett existerande konto från det gamla supportsystemet?
Nej, du måste skapa ett nytt konto. Klicka på "Logga in" uppe till höger på sidan för att skapa ett konto.

Hur ställer jag en fråga eller skapar ett supportärende?
För att ställa en fråga, skapa ett ärende eller följa ärenden måste du logga in. Du behöver skapa ett konto för att göra detta. Klicka på "Logga in" uppe till höger på sidan.

Kan jag e-posta frågor till supporten?
Ja, använd adressen: support@timeedit.com.

Vad händer om jag e-postar en fråga till supporten men inte har ett konto?
Du kommer i så fall att få ett svar på ditt meddelande där du ombeds skapa ett konto. Din fråga registreras sedan när du skapat kontot.

Kan jag ringa till supporten?
Ja vårt telefonnummer är: +46 (0)31-83 65 55