Hur sparar jag en vy?

Du kan spara din arbetsyta i klienten som en s.k. vy.

Vyn sparar de ändringar du har gjort i kalenderns inställningar, t ex antal veckor som visas, om du visar flera kalendrar samtidigt, om du visar bokningslistan osv.

Observera att vyn inte sparar de valda objekten i i valdalistan.

För att spara din arbetsyta som en vy gör du så här:

Steg 1
Gör önskade inställningar i ditt kalenderfönster, exempelvis vill du dela din kalender så att du ser kalenderfönstret på ena sidan och en bokningslista till höger. Detta vill du nu spara som en vy.

Steg 2
Gå sedan till ikonen för vyer i sidopanelen.

Steg 3
Klicka på knappen "Spara vy" och ge den ett namn.

Steg 4

Nu kan du när som helst använda din vy genom att klicka på den i listan.

Vyer är personliga, d.v.s. det är bara du själv som kan se dem.

Om du är administratör kan du använda knappen "Gör publik" för att göra vyerna synliga för alla användare i TimeEdit.