TE Core - Spara din arbetsyta som en vy

Du kan spara din arbetsyta i klienten som en s.k. vy. Vyn sparar de ändringar du har gjort i kalenderns inställningar, t ex antal veckor som visas, om du visar flera kalendrar samtidigt, om du visar bokningslistan osv.

Observera att vyn inte sparar de valda objekten i i valdalistan.

För att spara din arbetsyta som en vy gör du så här:

1. Gör önskade inställningar i kalendern
  2. I sidopanelen: välj ikonen för vyer

3. Klicka på knappen "Spara vy" och ge den ett namn.
  4. Nu kan du när som helst använda din vy genom att klicka på den i listan.

Vyer är personliga, d.v.s. det är bara du själv som kan se dem.

Om du är administratör kan du använda knappen "Gör publik" för att göra vyerna synliga för alla användare i TimeEdit.