TimeEdit migrerar till ny plattform

Under 16 och 17 juni 2018 flyttar vi våra servrar till en ny miljö (Google Cloud Platform). Under denna tid kommer TimeEdit tidvis att vara otillgänglig.

Efter flytten skall allting fungera precis som innan men integrationer och inloggning med Single Sign On kan påverkas, läs mer om det här: https://timeedit.zendesk.com/hc/sv/articles/360005350634-Teknisk-information-om-migrering-till-GCP

Existerande länkar till scheman fortsätter fungera men alla TimeEditservrar får efter flytten också en ny adress som man med fördel kan börja använda. Formatet på den nya adressen när man länkar till scheman är:

https://cloud.timeedit.net/<id>/web, där <id> är den specifika kundsignaturen för varje TimeEditserver.

Om din nuvarande adress är https://se.timeedit.net/web/myuniversity så blir den nya adressen https://cloud.timeedit.net/myuniversity/web