Kursplanering-Understreck på planerad tid

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Kursplanering-Understreck på planerad tid

Om du får ett understreck på den siffran som visas under planerad tid i din planering så beror detta på att orderradens period skiljer sig från planeringens period. Se exempel på bilden nedan.

Det du kan göra här är att klicka på siffran och då visas den period som är planerad för den orderraden.