Vecka 5: Sparade objektsökningar 29/1-18

God måndagmorgon! Den här veckan har vi nöjet att släppa en länge efterfrågad funktion: möjlighten att spara sökinställningar i objektlistan!

Att spara inställningar fungerar på precis samma sätt som för andra listor allting du väljer i popovern sparas, inställningarna är personliga, och naturligtvis uppdelade efter objekttyp. Öppna inställningarna, välj den kombination du vill ha, klicka på sparaknappen och skriv in ett namn.

Att spara objektsökningar