Vecka 12: Kategorier för beställningar 19/3-18

Den här veckan har vi glädjen att introducera en efterlängtad funktion för dig som hanterar beställningar: möjligheten att filtrera beställningar på kategorier! Arbetar du inte med beställningar påverkar detta inte dig alls ☕️.

Beställningsfiltrering på kategori.

De kategorier det går att filtrera beställningar på visas nu i beställningslistans sökinställningar (på samma sätt som de gjorde i den gamla klienten). Givetvis sparas filtreringen tillsammans med övriga inställningar, du behöver inte ställa in ditt filter varje gång du vill ta hand om dina beställningar.