Vecka 10: mer support 5/3-18

I veckans version har vi fixat en del buggar under huven, men vi har också förbättrat möjligheterna att få hjälp direkt från klienten.

Som administratör har du länge haft möjlighet att fylla i kontaktuppgifter för både allmän och teknisk support. Inställningarna finns i gamla klientens systemfönster under fliken “System prefs”. Nyheten i denna version är att informationen visas i klientens hjälp-panel:

Supportinformation direkt i hjälp-panelen

Värt att notera är att informationen bara finns och visas på ett språk, det går alltså inte att ange olika information för olika språk. Titlarna på de två länkar som visas sist i varje sektion väljs också av administratören.