TE Viewer - Skapa en bokning med den nya bokningssidan

Hur man bokar i den nya bokningssidan
Bokningssidan i TE Viewer används av anställda och studenter för att boka rum eller andra typer av resurser. Det krävs nu färre klick och det blir det smidigare att hantera din bokning från början till slut. Vi skall i denna artikel ta dig steg för steg för hur man genomför en bokning. I vårat exempel nedan så genomför vi en grupprumsbokning.

Steg1
Du börjar med att gå till timeedit.net och sedan in i TE Viewer precis som vanligt. Du möts av sidan nedan:

Steg 2
Klicka dig in på sökvägen " Studenter"  vilket är ingången till lokalbokning för just studenter.
Du skickas nu vidare till sidan för grupprumsbokning där du också ser kalenderfönstret.

Steg 3
Här kan du nu med ett enkelt klick välja vilken tid och vilket rum du önskar boka.

I vårt exempel har vi valt "Grupprum 01" och "13:00 till 14:00"

Steg 4
Verifikationsrutan blir nu synlig och härifrån kan du ändra både vilket grupprum och vilken tid genom att navigera mellan pilarna.
Du kan även lägga till en kommentar vid behov.
Även andra funktioner kan synas här beroende på vilken bokningsmall som är förkonfigurerad för dig som kund.

Nu klickar du på "BOKA".

Steg 5
Du möts nu utav denna bekräftelserutan som vi visar nedan, ifrån den kan du sedan välja att skicka bekräftelse som då kommer till din e-post eller boka mer ifall du vill fortsätta lägga ut bokningar i schemat.

Redigera Bokning
Vill du ändra tid på din egen bokning kan du klicka på den och välja nytt klockslag genom att välja en annan tid i rutorna som vi ser nedan, här kan du också avboka om du skulle önska.