Vi uppdaterar utseendet i TE Viewer 🎉

Nytt utseende i TE Viewer
VĂ„r produkt TE Viewer har genomgĂ„tt en total förvandling och fĂ„tt ett helt nytt utseende, vi har uppdaterat allt frĂ„n typsnitt och fonter till ikoner och vyer.
Resultatet blev ett modernare, renare och snyggare TE Viewer.

De förbĂ€ttringar vi har gjort Ă€r följande:

• Ett modernare och enklare utseende med nya fĂ€rger och ikoner.
  • Nya och förbĂ€ttrade sökvĂ€gar och effektivare navigation mellan sidor.
  • En förbĂ€ttrad effektivare bokningssida som gör det lĂ€ttare att göra bokningar med fĂ€rre klick.

Vi skall hĂ€r nedan ta er med pĂ„ en rundtur genom de sidor du anvĂ€nder i TE Viewer.

Startsidan
NÀr ni tidigare gÄtt till www.timeedit.net och valt TE Viewer sÄ har ni mötts av den hÀr sidan.

Det ni kommer att se nÀr ni gÄr in första gÄngen Àr ett sÄ kallat pop-up fönster som ser ut sÄhÀr:

Om ni vĂ€ljer "lĂ€s mer" sĂ„ finns det en lĂ€nk till just den hĂ€r artikeln.
Klickar vi nĂ„gonstans utanför fönstret sĂ„ kommer vi vidare till vĂ„r helt nya och förbĂ€ttrade startsida. Vi kan nu se vĂ„r nya logotyp och vĂ„rt nya grĂ€nssnitt.

Klickar vi oss vidare in pÄ till exempel lÀnken " Personal" sÄ möts man av denna vy som Àven den Àr omarbetad till det nya utseendet.

Har har vi ocksÄ förbÀttrat sökvÀgarna sÄ dom kommunicerar bÀttre med varandra vilket gör att du som anvÀndare kommer uppleva det enklare att vÀxla mellan sidor, steg och andra sökvÀgar.

Nedan har vi postat ett exempel pĂ„ hur det kunde se ut innan.

Söka fram ett schema
HÀr visar vi skillnaderna pÄ sidan dÀr man utför sökningen för att fÄ fram sitt schema.

Vi börjar med hur det kan se ut nu.

Och visar hĂ€r hur det ser ut med det nya utseendet.

Schemavisning
Även sidan dĂ€r du sedan ser bokningarna har fĂ„tt en omarbetning till det nya utseendet och grĂ€nssnittet, i vĂ„rat bildexempel nedan kan du se skillnaderna.

Vi börjar med att ta en titt pÄ den gamla vyn.

Och hÀr har vi den nya.

Ikoner
Vi har ju ocksÄ som tidigare nÀmnt uppdaterat ikonerna, de knappar du hittar lÀngst upp pÄ sidan inne i TE Viewer nÀr du klickar pÄ "Anpassa"

Nedan ser ni en jÀmförelse mellan det gamla utseendet och det nya:

Bokningssida
HĂ€r visar vi hur den gamla bokningssidan sĂ„g ut, det vi har förbĂ€ttrat Ă€r just det att vi har minimerat de antal klick du som anvĂ€ndare behöver göra för att slutföra en bokning.

Och hÀr visar vi den nya som har en bÀttre vy och det Àr enklare att skapa en bokning, hur man gÄr tillvÀga nÀr man gör en bokning gÄr vi in pÄ i denna artikel som du hittar hÀr