Vi uppdaterar utseendet i TE Viewer 🎉

Kort info: Denna funktion finns installerad pÄ testinstallationer. Uppdateringen planeras installeras i produktion tisdagen den 13/11-18.

Nytt utseende i TE Viewer
VÄr produkt TE Viewer har genomgÄtt en total förvandling och fÄtt ett helt nytt utseende, vi har uppdaterat allt frÄn typsnitt och fonter till ikoner och vyer.
Resultatet blev ett modernare, renare och snyggare TE Viewer.

De förbÀttringar vi har gjort Àr följande:

• Ett modernare och enklare utseende med nya fĂ€rger och ikoner.
  • Nya och förbĂ€ttrade sökvĂ€gar och effektivare navigation mellan sidor.
  • En förbĂ€ttrad effektivare bokningssida som gör det lĂ€ttare att göra bokningar med fĂ€rre klick.

Vi skall hÀr nedan ta er med pÄ en rundtur genom de sidor du anvÀnder i TE Viewer.

Startsidan
NÀr ni tidigare gÄtt till www.timeedit.net och valt TE Viewer sÄ har ni mötts av den hÀr sidan.

Det ni kommer att se nÀr ni gÄr in första gÄngen Àr ett sÄ kallat pop-up fönster som ser ut sÄhÀr:

Om ni vÀljer "lÀs mer" sÄ finns det en lÀnk till just den hÀr artikeln.
Klickar vi nÄgonstans utanför fönstret sÄ kommer vi vidare till vÄr helt nya och förbÀttrade startsida. Vi kan nu se vÄr nya logotyp och vÄrt nya grÀnssnitt.

Klickar vi oss vidare in pÄ till exempel lÀnken " Personal" sÄ möts man av denna vy som Àven den Àr omarbetad till det nya utseendet.

Har har vi ocksÄ förbÀttrat sökvÀgarna sÄ dom kommunicerar bÀttre med varandra vilket gör att du som anvÀndare kommer uppleva det enklare att vÀxla mellan sidor, steg och andra sökvÀgar.

Nedan har vi postat ett exempel pÄ hur det kunde se ut innan.

Söka fram ett schema
HÀr visar vi skillnaderna pÄ sidan dÀr man utför sökningen för att fÄ fram sitt schema.

Vi börjar med hur det kan se ut nu.

Och visar hÀr hur det ser ut med det nya utseendet.

Schemavisning
Även sidan dĂ€r du sedan ser bokningarna har fĂ„tt en omarbetning till det nya utseendet och grĂ€nssnittet, i vĂ„rat bildexempel nedan kan du se skillnaderna.

Vi börjar med att ta en titt pÄ den gamla vyn.

Och hÀr har vi den nya.

Ikoner
Vi har ju ocksÄ som tidigare nÀmnt uppdaterat ikonerna, de knappar du hittar lÀngst upp pÄ sidan inne i TE Viewer nÀr du klickar pÄ "Anpassa"

Nedan ser ni en jÀmförelse mellan det gamla utseendet och det nya:

Bokningssida
HÀr visar vi hur den gamla bokningssidan sÄg ut, det vi har förbÀttrat Àr just det att vi har minimerat de antal klick du som anvÀndare behöver göra för att slutföra en bokning.

Och hÀr visar vi den nya som har en bÀttre vy och det Àr enklare att skapa en bokning, hur man gÄr tillvÀga nÀr man gör en bokning gÄr vi in pÄ i denna artikel som du hittar hÀr