2.1 - Hur ändrar jag kalenderns utseende?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Anpassa kalenderns utseende
Du kan anpassa kalendern på en mängd olika sätt. Detta kan göras på olika ställen i kalenderfönstret.

Ändra utseende i Kalenderfönstret
Längst upp i vänsterhörnet så ser du en ikon med tre stycken vågräta streck, med hjälp av den kan du: Växla axlar, dela på höjden och dela på bredden.

Ändra på datum eller tid i kalenderfönstret
För att visa fler eller färre dagar eller timmar i kalendern kan vi även här använda oss av funktionen “dra och släpp”. Ta tag i linjen som avgränsar dagar eller timmar och dra inåt eller utåt för att visa fler eller färre dagar eller timmar.

Ändra utseende via inställningsikonen
På vänster eller högersidan finns en meny som kort och gott heter Inställningar. I menyn finns en ikon formad som tre kugghjul:

Klickar du på den kan du också  applicera en rad inställningar till ditt kalenderfönster, vi visar det här nedan:

Spara dina inställningar som en vy
Efter att du har gjort dina önskade inställningar i kalendern kan du spara dessa för att kunna använda dem igen. Du spara dem då i en ny "vy"
Detta gör du allra längst ner i sidomenyn till vänster och väljer "spara Vy som..."
Vi visar den knappen nedan här: