1.2 - Hur loggar jag in i schemaläggningen?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Hur loggar man in i TimeEdit?

För att ansluta och komma igång med TimeEdit behöver du namnet på din organisation tex, “Jönköpings kommun” samt ditt användarnamn och lösenord. Dessa uppgifter tillhandahålls av din TimeEdit-administratör som finns på ditt lärosäte.

TE Core körs direkt i webbläsaren och behöver ingen annan programvara installerad. Webbläsare som stöds är Internet Explorer 11, Edge och de två senaste versionerna av Chrome, Firefox och Safari.

Starta TE Core

Steg 1
Gå till www.timeedit.net i en webbläsare

Steg 2
Klicka på TE Core.

Steg 3
Skriv namnet på din organisation (de första bokstäverna räcker) och välj i listan som visas:

Steg 4
Välj alternativ "Logga in" när fönstret nedan visar sig

Steg 5
Här fyller du i ditt användarnamn och lösenord som du tidigare har fått av din TimeEdit administrator.

Glömt Lösenord
Här finns också valet “Glömt lösenord” där du  kan begära en återställning och ett nytt tillfälligt lösenord kommer skickas till din e-postadress. Vid en återställning får du också möjlighet att välja ett helt nytt lösenord vid inloggningen.

Notis- Är det din absolut första inloggning så kommer du behöva klicka på glömt lösenord och få ditt lösenord skickat till dig.