10.1 - Hur kommer jag in i TE Plan?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Logga in in TE Plan
TE Plan är den förplaneringstjänst du använder innan du börjar lägga ditt schema, här lägger du din tjänsteplan och planerar hur många timmar som skall schemaläggas till respektive kurs, lärare och övriga objekt.

Hur loggar jag in i TE Plan?
Steg 1:
Gå till vår startsida www.timeedit.net och klicka sedan på "TE Plan och TE Viewer" som vi visar i bilden nedan.

Steg 2:
Skriv in namnet på din organisation (de första bokstäverna räcker), systemet kommer då ta fram förslag på organisationer efterhand som du skriver.
När du sedan ser att din organisation kommit upp i listan så klickar du på den.

Steg 3:
Du kommer nu till sidan med ingångar som är konfigurerade för just din organisation och här väljer du ingången TE Plan.

Steg 4
Du kommer nu vidare till inloggningsrutan, här fyller du i det användarnamn och lösenord som du har fått av din TimeEditadministratör.
Notis: Här kan du även välja "glömt lösenord" om du vill få ett nytt skickat till din e-post

Steg 5- Inloggad
Du är nu inloggad i TE Plan.