9.5 - Hur lägger jag till mitt schema i en annan kalender genom prenumeration?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Prenumerera på ett schema i en annan kalender
Du kan prenumerera på scheman för att visa dem i din telefon eller i en annan kalender, t ex Outlook eller Google Calendar.

Lägga till en prenumeration

Efter att du sökt fram ett schema så kan du med hjälp av Kalenderikonen upp till höger prenumerera på just detta och föra in det i en kalender som du tex, har i din dator eller mobil.

Ikonen hittar du uppe till höger.

Du kan sedan välja om du vill prenumerera rullande 2 veckor framåt, rullande 4 veckor framåt eller på hela det datumintervall som sidan visar.
Observera att om du väljer att använda det datumintervall som sidan visar så följer din prenumeration sidans datuminställningar. Sidan kan visa ett fast datumintervall, t ex en termin eller ett rullande intervall, t ex 3 månader framåt.