10.5 - Hur kan jag hantera perioder i TE Plan?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Perioder i TE Plan

Perioder i TE Plan är benämningen på den period du vill planera tid på. Exempel på en period kan vara HT-18 eller LÅ 18/19 då HT står för hösttermin och LÅ står för läsår

Hur väljer jag perioder för min planering?
Steg 1
Du loggar in i TE Plan och när du sedan har översikten framför dig klickar du på ikonen "Ändra period" uppe i vänstra hörnet.

Här visas de perioder som är tillgängliga och som din TimeEdit-administratör har konfigurerat.
Notis: I dagsläget konfigureras perioder i Java-klienten.

Steg 2
Välj de perioder du vill skall synas i din översikt och de perioder du vill planera på.

Steg 3.
Som du kan se på bilden nedan visas nu de perioder vi har valt, och i detta fall kan vi planera på flera perioder samtidigt.