Release Notes 9/10-18

Kort info om våra release notes: I våra release notes ger vi en översikt över vad som är nytt, förbättrat och fixat tvärs våra produkter. För viss funktionalitet skriver vi mer djupgående kunskapsartiklar och nyheter, vilka ni hittar HÄR. För att hitta till samtliga våra release notes, klicka HÄR.

RELEASE NOTES 9/10-18
Vi har gjort en ytterligare en versionsuppgradering för att våra användare skall få en ännu bättre upplevelse i systemet.

Nyheter

TE Plan (På testinstallation)
  • Funktion för att radera samtliga duplicerade rader, tillagt är en knapp som heter "Radera alla duplicerade rader" vilket gör att man enkelt kan ta bort de rader som blivit dubbelt inne i TE Plan. Förväntas implementeras i produktionsmiljö inom kort.

Förbättringar

TE Core
  • Dubbelbokningar- Ökad hastighet vid dubbelbokningar och förbättrad funktionalitet mellan bokningar och experiment.
  • Tidszoner- Funktionen för att byta tidszoner stängs av per default, anledning till det är att vi har undersökt detta och det finns inte längre något större behov av att kunna växla mellan tidszoner utom i vissa specifika fall.

TE Plan (På testinstallation)

• Bättre markering av inaktiva rader i kolumnen "schemalagt". Detta för att man enklare skall kunna skilja dessa åt från dom som faktiskt är aktiva. Förväntas implementeras på produktionsmiljö inom kort.