10.3 - Hur lägger jag till en rad i TE Plan?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Lägga till rader i TE Plan

Rader är benämningen på det som du vill planera på, exempel på rad kan till exempel vara en kurs eller en lärare.

Hur lägger jag till en rad?
Logga in i TE Plan och ta fram din översikt.

Tryck på plustecknet bredvid den rad som du vill att din nya rad skall hamla under och du kommer nu till denna vyn och här följer några steg:

1. Pil 1 Plustecknet som indikerar att du vill lägga till en helt ny rad under den aktuella raden
  2. Pil 2 En meny där du väljer vilken typ din nya rad skall vara, exempel på detta är klass eller grupp, i vårt exempel väljer vi klass
  3. Pil 3 Här söker du fram vilken klass det är du vill lägga till genom att skriva och sedan trycka på förstoringsglaset, vill du få hela listan över till exempel klasser så trycker du direkt  på knappen för förstoringsglaset.
  4. Pil 4 här visas sökresultatet som i detta exempel visar de klasser vi kan välja och vi väljer helt enkelt den klass som passar in på den rad vi vill lägga till
  5. Pil 5 Efter att man klickat på klassen så placeras den i denna kolumnen som då tydligt visar det val vi har gjort, vill man dessutom addera fler val till sin rad så återupprepar man föregående steg så att de val också placeras här
  6. Pil 6 När vi är klara klickar vi på knappen "Skapa nya rader" och vi kan då se i bilden allra sist att vår rad för skolan 9B har adderats till vår översikt.

Här ser vi nu raden 9B