9.4 - Hur sparar man sitt schema som en genväg i TE Viewer?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Spara ditt schema som en genväg
När du loggar ut ur TE Viewer där du har sökt fram ditt schema så glömmer TimeEdit av de inställningar och sökningar du har gjort, detta för att det skall vara enkelt att sedan påbörja nya sökningar.
Om du skulle vilja spara ditt schema och de inställningar du har gjort så gör du det genom att spara det genom att skapa en genväg.
En genväg som du sparar på detta sätt skiljer sig från en genväg eller favorit i webbläsaren genom att den inte lagras på din dator utan knyts till ditt användarkonto i TimeEdit och är tillgänglig på alla enheter som du använder TimeEdit på.

Genvägen innehåller följande information:

• Sökningen som du utfört
  • Datumintervallet som sidan visar
  • Ändringar i sidans inställningar, t ex om du växlat mellan textschema och grafiskt schema eller valt att färglägga schemat

Steg 1
Du har ditt schema framtaget och du har gjort de sökningar samt inställningar du vill ha, nu klickar du på ikonen " Spara genväg"

Steg 2
Nästa gång du loggar in i TE Viewer och går till den ingång samt sida du vill gå in i så kan du enkelt plocka upp dina gamla inställningar och din gamla sökning genom att klicka på den som ligger sparad under "Genvägar"