Ny fĂ€rgpalett i TE Core 🎹

Kort info: Denna funktion finns installerad pÄ testinstallationer. Uppdateringen planeras installeras i produktion tisdagen den 13/11-18.

Nya fÀrger i TE Core

Vi har nu uppdaterat vÄr fÀrgpalett i TE Core pÄ testinstallationer. Detta Àr en del i ett större arbete för att fÄ anvÀndarupplevelsen i vÄra produkter sÄ tillfredstÀllande som möjligt för er kunder. Vi kommer hÀr att visa hur det sÄg ut innan uppdateringen och hur det ser ut efter.

HĂ€r visar vi hur en helt vanlig kalender full med bokningar och schemaposter kan se ut.

Och i bilden nedan visar vi samma vy fast med de nya fÀrginstÀllningarna.

De nya Àndringarna Àr följande:

• Nytt typsnitt pĂ„ bokningar och rubriker.
  • Ny funktion för att justera storlek pĂ„ siffror och text pĂ„ bokningar under KontoinstĂ€llningar i högermenyn.
  • Mindre bredd pĂ„ bokning för att skapa mer utrymme mellan bokningar.
  • Bokningar som utgör förhinder Ă€r nu grĂ„ istĂ€llet för gul.

Klusterbokningar

Klusterbokningar visades tidigare i kalenderfönstret med en grön fÀrg, denna har nu ersatts med en blÄ fÀrg.

Även bakgrunden i klusterlĂ€ge har fĂ„tt en justering. KlusterlĂ€ge visas nu i vit fĂ€rg precis som vanligt bokningslĂ€ge fast med en mörk rubrik, vi kan se skillnaderna i bilderna nedan som visar  samma schema med klusterlĂ€ge hur det sĂ„g ut före uppdateringen och efter.

Notis: DÀr dagarnas namn visas ser vi skillnaden mellan klusterlÀge och vanligt lÀge och den mörkare mer framtonade rubriken.

KlusterlÀge före:

KlusterlÀge efter: