Release Notes 23/10-18

Kort info om våra release notes: I våra release notes ger vi en översikt över vad som är nytt, förbättrat och fixat tvärs våra produkter. För viss funktionalitet skriver vi mer djupgående kunskapsartiklar och nyheter, vilka ni hittar HÄR. För att hitta till samtliga våra release notes, klicka HÄR.

Release Notes 23/10-18

Produktion

Nyheter

• Våra produkter har genomgått ett namnbyte, läs mer om dessa här.

Förbättringar

Allmänt

• Förbättrat är att det tidigare har kunnat ta lång tid att radera vissa objekt, detta har nu förbättrats prestandamässigt med upp till 20ggr så kort svarstid.

Åtgärder

TE Core

• Åtgärdat är ett problem som gjorde att abstrakta medlemskap visades i förgrunden istället för i bakgrunden. Denna ändring möjliggör nu att dessa är överbokningsbara.
  • Åtgärdat är problematik med högerklick på bokning/schemapost vid dubbla kalendrar som följer varandra.

Testinstallation

Nyheter

TE Core

•  Uppdaterade färgjusteringar. Mer om dessa kan du läsa om i en artikel här.

Förbättringar

TE Core

• Förbättrad sökfunktionalitet och visning vid sökning av virtuella objekt. Man kan nu visa kombinationen icke-virtuella och virtuella.