28 nov: Fortsättningsutbildning i TE Plan

UTBILDNING I TE PLAN

Arbetar du med kurs- och tjänsteplanering i TE Plan och vill fördjupa dina kunskaper? Vill du bli effektivare och lära dig knepen från någon som har svart bälte i tjänsteplanering? Utbildningen fokuserar på att du som arbetar med kurs- och tjänsteplanering enkelt ska få översikt över dina resurser och följa upp resultatet.

• Typ av utbildning: Session över web + Q&A
  • Tid: 3h
  • Vänder sig till: Användare av TE Plan (fd Planedit)
  • Datum: Tre möjliga, se nedan.
  • Pris: 3 900 sek / deltagare

MÅL MED UTBILDNINGEN

Du får en fördjupad kunskap om hur TE Plan fungerar, vilka funktioner som finns och hur dessa kan användas för att utöka och förbättra användandet av TE Plan. Efter att ha genomfört den här kursen, ska deltagaren:

• Kunna lägga upp en en bra struktur som matchar organisationens arbetsflöde
  • Kunna växla mellan översikt och detaljnivå
  • Effektivt sortera och filtrera sin data i TE Plan
  • Kunna kopiera och massändra sin planering
  • Förstå hur planering och schemaläggning hänger samman
  • Använda ny funktionalitet som utfallskolumnen, återläsning till TE Plan
  • Ta fram rapporter över undervisningstid

DATUM & ANMÄLAN

Datum & Anmälan
Kursen ges vid tre tillfällen, samtliga över webb. Utbildningen är tre timmar lång, inklusive efterföljande Q&A. De tre olika länkarna hänvisar till samma sida där du kan välja genom att klicka på pilen bredvid datummärkningen för att skifta datum.

2018-11-28 (13-16) - Anmäl dig HÄR
2018-12-11 (09-12) - Anmäl dig HÄR
2019-01-15 (09-12) - Anmäl dig HÄR

Pris
3 900 SEK / deltagare

Frågor?

För frågor, kontakta Stefan Lövgren på stefan.lovgren@timeedit.com, alt. 070-395 82 57.