Release Notes 30/10-18

Kort info om våra release notes: I våra release notes ger vi en översikt över vad som är nytt, förbättrat och fixat tvärs våra produkter. För viss funktionalitet skriver vi mer djupgående kunskapsartiklar och nyheter, vilka ni hittar HÄR. För att hitta till samtliga våra release notes, klicka HÄR.

Produktion

Förbättrat

TE Core

• Förbättrad är den sökfunktionalitet och visning vid sökning av virtuella objekt som vi vid senaste Release Notes släppte i testmiljö, denna har nu implementerats på produktion

Åtgärder

TE Core

• Åtgärdat är problem med att en viss typ av strikta relationer inte alltid följdes. Om man först gjorde en sökning på en typ och sedan valde ett objekt av en annan typ med strikt relation till den första så kunde man växla tillbaks till den första typen.
    Då kunde man även söka fram vilka objekt som helst, trots att relationen borde begränsa urvalet.
  • Viss problematik med att experimentläget och missvisande felmeddelanden har nu åtgärdats.
    Exempel på detta var felmeddelandet “Ett lager måste ha ett unikt namn”
  • Åtgärdat är även problematik med bokningar som avbokats senare än vad internetsidan uppdaterats. Detta kunde i vissa specifika fall generera ett felmeddelande som i sin tur indikerade att kontakt med server var bruten.

Testinstallation

Nyheter

TE Viewer

• Uppdaterad fuktionalitet i datumväljaren, tillagt är en rullgardinsmeny där användare kan välja årtal

Åtgärdat

TE Viewer

• Problematik med visning av bokningssidan i Internet Explorer.

TE Plan

• Åtgärdat är viss problematik med rader innehållande objekt av typen "Ej Schemalagt"

Förbättrat

TE Viewer

• ICal-prenumerationer. Förbättrat är att man nu kan visa samma objektfält på flera ställen i ditt kalenderprogram.
  • Översättning av språken tyska och danska är nu förbättrad.

Övrigt

Debitering via TE Viewer

• Åtgärdat är namnet på effekten "Bokningspris" i debiteringen i Viewer. Detta är nu ändrat till "Pris per objekt