17 sep: Grupperade bokningar i TE Core och återläsning från TE Plan (se i efterhand)

Det här innehållet rör ett redan inspelat produktwebbinar från oss på TimeEdit. Kunde du inte registrera dig till livevisningen? Inga problem. Registrera dig på länken nedan och du kommer åt inspelningen, även i efterhand.

Produktwebbinar - det senaste från TimeEdit

Välkommen till ett webinar om de senaste nyheterna med funktioner för återläsning till kurs- och tjänsteplanering och grupperade bokningar. På bara 30 minuter uppdaterar vi dig om den senaste produktutvecklingen.

TE Core:
Grupperade bokningar
TE Plan: Återläsning mellan schema och tjänste- och kursplanering

Kostnad: Gratis
Sändes:
17 sep 2018
Länk till webbinar: HÄR