28 mar: GDPR (se i efterhand)

Det här innehållet rör ett redan inspelat produktwebbinar från oss på TimeEdit. Kunde du inte registrera dig till livevisningen? Inga problem. Registrera dig på länken nedan och du kommer åt inspelningen, även i efterhand.

GDPR
EUs nya dataskyddsförordning förkortas GDPR (General Data Protection Regulation) och träder i kraft i maj 2018. Redan nu är det viktigt att förbereda organisationen enligt de nya föreskrifterna.
Webbinaret hålls av vår GDPR-expert Göran Hällgren och ger er en introduktion till GDPR och vad det innebär för våra användare och administratörer.

Kostnad: Gratis
Länk till webbinar: HÄR