Help Center
Logga in för att skicka en förfrågan

Hur loggar jag in i TimeEdit?

Hur loggar man in i TimeEdit?

För att ansluta och komma igång med TimeEdit behöver du namnet på din organisation tex, “Stockholms Universitet” samt ditt användarnamn och lösenord. Dessa uppgifter tillhandahålls av din TimeEdit-administratör. TE Core körs direkt i webbläsaren och behöver ingen annan programvara installerad. Webbläsare som stöds är Internet Explorer 11, Edge och de två senaste versionerna av Chrome, Firefox och Safari.

Starta TE Core

Steg1
Gå till www.timeedit.net i en webbläsare

Steg2
Välj TimeEdit klient:
Macintosh HD:private:var:folders:x4:qcmgxjr92g139v93_1z1y8w80000gn:T:com.skitch.skitch:DMDEE6D524D-5128-42EF-8BED-64EF665134CD:TimeEdit.png

Steg3
Skriv namnet på din organisation (de första bokstäverna räcker) och välj i listan som visas:

Steg 4
Om du väljer alternativet “Logga in” så skickas du vidare till nedanstående skärmbild och då loggar du in med det användarnamn du fått från din administratör.

Glömt Lösenord
Här finns också valet “Glömt lösenord” där du  kan begära en återställning och ett nytt tillfälligt lösenord kommer skickas till din e-postadress. Vid en återställning får du också möjlighet att välja ett helt nytt lösenord vid inloggningen.Notis- Är det din absolut första inloggning så kommer du behöva klicka på glömt lösenord och få ditt lösenord skickat till dig.