Release Notes 6/11-18

Kort info om våra release notes: I våra release notes ger vi en översikt över vad som är nytt, förbättrat och fixat tvärs våra produkter. För viss funktionalitet skriver vi mer djupgående kunskapsartiklar och nyheter, vilka ni hittar HÄR. För att hitta till samtliga våra release notes, klicka HÄR.

Release Notes 6/11-18

I denna veckans versionsläpp så har vi främst fokuserat på att förbättra prestanda och användarupplevelse för våra testinstallationer. Detta görs för att sedan kunna implementera dessa förbättringar i produktionsmiljö. På detta sätt kan vi förbättra prestandan och användarupplevelsen tvärs hela TimeEdits produktportfölj.

Testinstallation

Nyheter
TE Core
  • Gränssnittet för färgadministration är aktiverat. Detta som en ny sektion i administratingsgränssnittet (där GDRP-funktionaliteten finns). Som administratör kan man gå igenom typer, söka fram objekt och ange färger för ett eller flera i taget.
  • TE Core visar nu de färger som anges i admingränssnittet. För att få se färger (när en administratör ställt in dem) går man in i vyinställningarna och väljer vilken typ man vill färglägga på.

Förbättringar
TE Core
  • Förbättrat är nu att bokningar och schemaposter som går som "Infobokningar" upptar hela kolumnbredden i kalenderfönstret.
  • Förbättrad prestanda när objekt med unika textvärden sparas. Huvudsakligen påverkas SOAP-import av vissa typer av objekt.
  • Förbättrad prestanda i Valdalistan både i Core och Javaklienten. Denna förbättring yttras främst i att det bör bli snabbare att välja objekt oavsett läge.
  • Förbättrat är även att under namnet på objektet som tillhör en bokning så visas nu heltalsfält och kryssrutor vid behov.
Te viewer
  • Knappen för att ändra på bokning i Viewer är nu ändrat till Ändra/Avboka för att det skall bli tydligare för användare vart dom skall navigera.

Åtgärder

Te viewer
  • Åtgärdat är formatering av länkar till bilder. Formateringen när gjord för att bättre passa passa in i mindre skärmar.
  • Åtgärdad är viss problematik med att redigera fält i testversionen av TE Viewer.
  • Åtgärdat är viss problematik med rubriker i fritexten på bokningar i TE Viewer.