9.1 - Hur kommer jag in i TimeEdits schemavisning?

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Schemavisning

Vår schemavisning är i vår produkt TE Viewer, här kan du som elev, lärare eller schemaläggare söka fram ditt schema men även göra lättare bokningar såsom grupprum.

När du skapar eller ändrar en schemapost i TE Core så visas ändringen automatisk i TE Viewer med en fördröjning på maximalt några minuter. TE Viewer innehåller därför alltid ett aktuellt schema.
TE Viewer anpassas helt och hållet till de behov din organisation har i samarbete med TimeEdit.
För att se TE Viewer för din organisation gör du så här:

Steg1
Gå till sidan www.timeedit.net och välj ingången "TE Plan och TE Viewer

Steg 2
Skriv namnet på din organisation (de första bokstäverna räcker) och välj i listan som visas:

Steg 3
Nu visas startsidan för din organisation:

Ingångar
Startsidan innehåller ett antal ingångar som antingen är öppna, vilket innebär att vem som helst kan gå in på dem utan att logga in, eller låsta vilket innebär att man måste logga in för att kunna använda dem, användarnamn och lösenord får du av din TimeEditadministratör på din skola, lärosäte eller institution.

Varje ingång kan sedan innehålla ett antal olika sidor som visar scheman på olika sätt eller hanterar olika typer av enklare bokningar. För att kunna boka på TE Viewer måste man ha loggat in på en ingång. och TimeEdit måste även vara konfigurerat för att kunna lägga schemaposter via webben.