Release Notes 13/11-18

Kort info om våra release notes: I våra release notes ger vi en översikt över vad som är nytt, förbättrat och fixat tvärs våra produkter. För viss funktionalitet skriver vi mer djupgående kunskapsartiklar och nyheter, vilka ni hittar HÄR. För att hitta till samtliga våra release notes, klicka HÄR.

Produktion

Nyheter
TE Core

• Uppdaterad färgpalett - Tidigare på testinstallationer och nu implementerat i produktionsmiljö. Läs mer om detta i vår artikel här.

TE Viewer

• TE Viewer Version 6 - Nytt utseende för TE Viewer lanseras från test till produktion.Läs mer om detta i vår artikel om det nya utseendet här.

Förbättringar
TE Core

• Förbättrad prestanda - Snabbare hantering av objekt och val i Valdalistan.

• Översättning- Översättningar av språk i Core är nu förbättrat och kompletterat.

Testinstallation

Nyheter
TE Core
  • Möjlighet att få färgjusteringarna finns också för Core för de som har aktiverat färgerna i Viewer.

Övrigt

• Förbättrad prestanda - Snabbare och förbättrad svarstid vid sparande av objekt med unika textfält för integrationer.