Välkommen till TE Summit 2019 ☄️

VÄLKOMMEN TILL TE SUMMIT 2019
TimeEdits största användarträff någonsin!

Världens bästa schemaläggning och resurshantering görs av dig, ditt team och andra användare av TimeEdit. Under två fullmatade dagar i april träffas vi för att frigöra varandra potential och skapa förutsättningar för att bli ännu bättre. Gör hundratals andra TimeEdit-användare sällskap för att bli inspirerad, lär dig expertråd om hur du bäst använder TE-verktygen, bli uppdaterad om de senaste produktnyheterna, och fira med andra användare som gör världen en bättre plats.

Datum: 24-25 april 2019
Plats: STEAM Hotel, Västerås

För mer info och anmälan, klicka dig direkt vidare till vår TE Summit sida här