Release Notes 28/11-18

TE Core

• Nytt är att om man i Valdarutan väljer en kurs som är frivillig samt också väljer en obligatorisk i samma val så blir kursen automatiskt obligatorisk. Detta har tidigare varit släppt på testinstallationer
  • Nytt är att man nu som super-user kan välja nya gränser för antal mottagare vid e-postutskick. Tidigare var standardvärdet satt till max 100 mottagare. Gränserna som nu kan väljas är 50,100,300 och 500. Detta har tidigare varit släppt på testinstallationer