11.0 Introduktion till kapitel Övrigt

Kort info om våra kunskapsartiklar: Våra kunskapsartiklar vänder sig till dig som är kund hos oss på TimeEdit och använder våra produkter. Våra artiklar är levande vilket innebär att de uppdateras i samband med att systemet uppdateras.

Introduktion till kapitel Övrigt

I detta kapitel publicerar vi artiklar som inte hör till de kategorier som ovanstående kapitel handlar om.

Här kommer du hitta tips och tricks, smarta funktioner och annat för att förenkla användandet av TimeEdit för dig som schemaläggare.

Detta avsnitt vänder sig främst till dig som har arbetat och schemalagt i TimeEdit ett tag och är en van användare.