5.0 Introduktion till kapitel Objekthantering

Introduktion till kapitel Objekthantering

I detta kapitel går vi igenom hur du skapar och lägger till objekt. Objekt är de saker,platser,personer och lokaler som du vill schemalägga tid på/i.

Det är dessa du väljer i valda- och objektlistan och som sedan kommer med i din schemapost när du lägger ut den i kalendern.

Vi går till exempel igenom hur du lägger upp de lokaler ni brukar för lektionstid på er skola och vi går också igenom hur du går tillväga när du vill skapa grupper som du kan använda vid din schemaläggning, t ex halvklass.

Detta kapitel är för dig som är ansvarig för att lägga till objekt i er skola.