9.0 Introduktion till TimeEdits Schemavisning

Introduktion till TimeEdits Schemavisning

Schemavisning gör du i vår produkt TE Viewer. Här kan du visa det schema du har skapat i schemaläggningsprogrammet TE Core och det är även här eleverna kan gå in och söka efter sina scheman.

I detta kapitel går vi igenom hur du kommer in i schemavisningen, vi reder ut begrepp såsom sidor och ingångar, vi visar hur anställda och elever kan söka fram sina scheman, hur du kan prenumerera på scheman i andra kalendrar och vi går igenom hur du kan exportera och skriva ut scheman.

I TE Viewer går det att göra en mängd inställningar, genvägar och andra finesser och alla dessa går vi igenom.

Detta kapitel vänder sig till samtliga av våra användare då schemavisning är relevant för anställda, schemaläggare, tjänsteplanerare och framför allt elever.

Processen för att söka fram ett specifikt schema:

1. Gå via ingången "TE Plan och TE Viewer" på www.timeedit.net
  2. Välj den ingång/organisation som du har tillgång till
  3. Via sökrutan söker du sedan fram det schema som du vill se.