Objektrubriker i TE Core

TE Core har alltid haft två sätt att skapa eller justera objektrubriker:

• Att dra en typ från valdalistan gör att rubriken visar alla objekt av den typen
  • Att dra ett enda objekt från objektlistan och släppa det i rubriken lägger till objektet i rubriken.

Högerklicka på ett objekt i rubriken ger dig möjligheten att ta bort det från själva rubriken

I TE Core 2.275 gör vi det mycket lättare att skapa en rubrik med en viss uppsättning objekt.

När den aktiva kalendern har en objektrubrik visas en extra knapp bredvid objektlistan.

Med den här knappen kan du skicka alla objekt som finns i objektlistan till objektrubriken. Om du klickar på den får du möjlighet att antingen ställa in objektrubriken för att visa uppsättningen objekt eller lägga till objekten i den uppsättning som för närvarande visas.

Detta innebär i sin tur att du kan få ett objektrubrik att återspegla vilken sökning du kan skapa i objektlistan med bara två klick.

Du kan nu enkelt skapa en ännu mer komplex rubrik genom att lägga till resultatet av flera sökningar i samma rubrik.