Sida vid sida- bokningar

För att använda sig av funktionen som visar bokningarna sida vid sida istället för underliggande så gör du följande steg:

1-

När du är inloggad i TimeEdit och har ditt kalenderfönster framför dig, navigera till sidomenyn och klicka på inställningar.

2-

Där hittar du valet “överlappande sida vid sida” och om du klickar i den rutan så kommer samtliga av bokningar som tidigare visades överlappande nu visas sida vid sida i ditt kalenderfönster.

Nedan ser du skillnaden mellan överlappande och sida vid sida- bokningar.

Överlappande:

Sida vid sida: