TE Core - Problematik vid använding av Internet Explorer

Problematik vid använding av Internet Explorer
Vi har intentifierat probematik när man kör TE Core på webbläsaren Internet Explorer som vi i dagsläget inte har lyckats åtgärda.

Notera: Samtliga problem som listas i denna artikel är enbart aktuella i Internet Explorer. Problemen uppstår inte alltid, utan verkar i viss mån vara beroende av exempelvis nätverkets hastighet. Om ni råkar ut för dessa  rekommenderar vi att istället använda Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge som webbläsare.

De problem som kan uppstå som vi har identifierat är:

Bokningsläge - Listan där du som användare kan välja vilket bokningsläge du vill arbeta i blir tom vilket också medför att det inte går att byta bokningsläge via den menyn.

Aktiv kalender - Den första kalendern visas och sätts som aktiv istället för den kalender som senast var aktiv förra gången användaren var inne i TE Core.

Låsta objekt i valdalistan - TE Core tappar låsta objekt i valdalistan så de objekt man låst via hänglåset förblir ej låsta.

Sökinställningar i objektlistan - De inställningar man gjort för sökning i objektlistan tappas.

Periodrubriker - Har man lagt till periodrubriker så kan dessa tappas.